• چهارشنبه ۳۰ فروردین ماه، ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۵
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 961-3084-5
  • منبع خبر : ----
  • چاپ

معاون سازمان جهادکشاورزی استان زنجان خبر داد:

رشد 3.65 درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان، از رشد 3.65 درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان خبر داد.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، رحمان رستم‌خانی در جمع خبرنگاران با اشاره به تولید بالغ بر 42 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در استان، اظهار کرد: در طول پارسال، میزان جوجه‌ریزی در 209 واحد پرورش مرغ گوشتی استان در مجموع به 17 میلیون قطعه رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد قابل توجهی برخوردار است؛ در واقع با این میزان جوجه‌ریزی حدود 32 هزار تن گوشت سفید مرغی تولید شده که علاوه بر تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان بخشی نیز به استان‌های همجوار ارسال شده است.

 

این مسئول ادامه داد: سال گذشته از مجموع 15 فارم پرورش مرغ مادر گوشتی، حدود 50 میلیون و 500 هزار عدد تخم‌مرغ نطفه‌دار در استان زنجان تولید شد که از این تعداد بخشی در کارخانجات جوجه‌کشی استان و بخشی هم در سایر استان‌ها جوجه‌کشی شده است.

 

وی افزود: در سه کارخانه جوجه‌کشی صنعتی استان نیز در مجموع به تعداد 42 میلیون و 29 هزار و 929 قطعه جوجه یک‌روزه درجه یک تولید و به واحدهای مرغ‌داری گوشتی داخل و خارج از استان ارسال شده است.


انتهای پیام