• دوشنبه ۲۶ تیر ماه، ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 964-7984-5
  • منبع خبر : ----
  • چاپ

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان عنوان کرد:

وضعیت مطلوب تولید آرد در زنجان

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به وضعیت مطلوب تولید آرد در زنجان و ظرفیت‌های ایجاد شده در این حوزه، گفت: تولید آرد با کیفت در راس امور قرار دارد.

رسول منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: تولید آرد با کیفیت منجر به پخت نان با کمترین ضایعات می‌شود که این موضوع خود اقدامی در راستای اقتصاد مقاومتی و توجه به افزایش بهره‌وری است و با ارائه آموزش به نانوایان نیز درصدد هستیم همه مردم از نان با کیفیت و مطلوب استفاده کنند.

وی تصریح کرد: پخت نان با کیفیت باعث کاهش دورریز نان می‌شود که در حجم بالا می‌توان صرفه‌جویی خوبی در این حوزه انجام داد و با توجه به این مهم تلاش کرده‌ایم شرایطی را فراهم آوریم تا چرخه تهیه آرد تا زمان پخت شرایط مطلوبی را داشته باشد.

این مسئول با اشاره به راه‌اندازی کارخانه آرد سلطانیه، خاطرنشان کرد: در سال گذشته کارخانه آرد سلطانیه به بهره‌برداری رسید تا با راه‌اندازی این واحد، تعداد کارخانه‌های تولید آرد در استان از 5 واحد به 6 واحد برسد و ظرفیت تولید آرد در شرایط مطلوبی قرار گیرد.

وی ادامه داد: براساس اعلام مرکز پژوهش‌های غلات کشور طی چهار سال گذشته به لحاظ کیفیت انواع نان زنجان رتبه‌های اول تا سوم کشوری را کسب کرده است.

مدیرعامل شرکت غله زنجان 14 خاطرنشان کرد: کیفیت نان زنجان در بین 31 استان کشور، رتبه‌های برتر را کسب کرده، به‌طوری‌که نان‌های بربری، سنگگ و تافتون رتبه اول و نان لواش رتبه سوم را کسب کرده است.


انتهای پیام