• چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه، ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۶
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 966-11614-5
  • منبع خبر : ----
  • چاپ

یک مسئول در دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان:

هیچ واحدی به دلیل نشانگرهای رنگی در زنجان تعطیل نشده است


رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: تاکنون هیچ واحدی به دلیل نشانگرهای رنگی در استان زنجان پلمب نشده است.

 

جلال حجازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: در نشان حلال هیچ‌گونه اعمال اجباری وجود ندارد و بخشنامه ارسالی به صورتی تنظیم شده که یا حلال‌های متفرقه حذف و یا حلال را از ارگان متولی اخذ و درج شود.

 

این مسئول با اشاره به نشانگرهای رنگی موجود در بسته‌بندی‌ها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در ایران بیشترین عامل مرگ و میر بیماری‌های قلبی و عروقی و در رده‌های بعدی سرطان و سوانح رانندگی است که در برخی موارد با فرهنگ‌سازی می‌توان جلوی بسیاری از مرگ و میرها را گرفت.

 

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت تحقیقاتی را مبنی بر پیشگری و کنترل بیماری‌ها انجام داده و فرهنگسازی برای مصرف‌کننده از جمله اقداماتی بود که باعث شکل‌گیری نشانگرهای رنگی برای سلامتی شد.

 

حجازی تصریج کرد: تاکنون هیچ واحدی را به دلیل نشانگرهای رنگی در استان زنجان پلمب نشده است و  در حال حاضر وضعیت زیتون استان زنجان سامان نیافته از اینرو یکی از اولویت‌های اداره نظارت توجه به ساماندهی زیتون‌هایی تولیدی در استان است.

 

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان یادآور شد: نشانگر سلامت بر روی همه محصولات موجود است و میزان نمک، چربی، کربوهیدارت و اسید‌های چرب ترانس را مشخص می‌کند که رنگ سبز نشان از سالم بودن ماده، زرد متوسط بودن میزان نمک و چربی و قرمز بالا بودن این مواد را نشان می‌دهد.


انتهای پیام