• شنبه ۱۹ فروردین ماه، ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 961-11914-5
  • خبرنگار : 28006
  • منبع خبر : ----

به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان صورت می‌گیرد؛

برگزاری دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان


دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی ‏ زنجان برگزار می‌شود .

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، دومین دوره جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان ‏دانشگاه زنجان، اردیبهشت‌ماه امسال در این دانشگاه برگزار می‌شود.

 

طبق اعلام دبیرخانه این جشنواره، مهلت ثبت‌نام تا ۱۵ اردیبهشت بوده و دانشجویان علاقه‌مند جهت ‏شرکت در این جشنواره می‌توانند با مراجعه حضوری به باشگاه علمی‌فرهنگی دانشجویان ‏جهاددانشگاهی در دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ثبت‌نام به عمل آورند.‏

 

از جمله شرایط شرکت در این مسابقه به این صورت است که شرکت‌کنندگان باید از ‏دانشجویان دانشگاه زنجان باشند؛ غذاهای مورد طبخ باید بومی و یا محلی باشد. همچنین از جمله ‏آیتم‌های داوری می‌توان به کیفیت، هنر طبخ، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از موادغذایی سالم و ‏شیوه پخت اشاره کرد. همچنین غذاها باید قبل از مسابقه در خانه و یا خوابگاه طبخ شده و روز مسابقه به دبیرخانه جشنواره ‏تحویل داده شود. مشخصات غذا و شرکت کننده نیز باید ضمیمه غذا شده باشد.‏

 

جشنواره دانشجویی غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان فرصت مغتنمی است تا ‏قشر دانشجو که این روزها از آن به‌عنوان طیفی که در حوزه تغذیه، بیشتر به سمت مصرف غذاهای ‏آماده و فست‌فود گرایش پیدا کرده‌اند، ثابت کنند که وقتی پای غذاهای بومی و محلی در میان باشد، ‏حاضرند توانمندی‌های خود را به رخ همکلاسی‌های‌شان بکشند و همین مسئله در جشنواره دوره ‏نخست موجب شد تا دانشجویان با حضور چشم‌گیر خود علاقه‌مندی خود را نسبت به استفاده از غذاهای ‏سالم و گفتن نه به غذاهای ناسالم و فست‌فودی اعلام کنند.‏


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: