• سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه، ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 962-2186-5
  • خبرنگار : 28010
  • منبع خبر : ----

با استقبال پرشور دانشجویان محقق شد؛

برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی در دانشگاه زنجان


دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان در این دانشگاه برگزار شد.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان صبح امروز در باشگاه علمی فرهنگی دانشجویان جهاددانشگاهی زنجان و با استقبال بی‌نظیر و پرشور دانشجویان و علاقه‌مندان به غذاهای بومی و محلی برگزار شد.

 

در این جشنواره که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان و با حمایت صنایع استیل ایران برگزار شد، بیش از 200 نوع غذای بومی و محلی به همت دانشجویان از شهرهای مختلف کشور در این جشنواره شرکت داده شد.

 

در دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان بالغ بر 270 شرکت‌کننده با هم به رقابت پرداختند و در حدود 390 نوع غذا پخته شده و در معرض داوری قرار گرفت و قرار است به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا شده و 20 نفر نیز در این جشنواره شایسته تقدیر شناخته خواهند شد.

 

بالاترین نمره برای هر غذا 100 امتیاز بوده و داوری بر اساس معیارهایی از جمله بومی و محلی بودن غذا، استفاده از مواد غذایی سالم، رعایت نکات بهداشتی، سلیقه و ابتکار، تزئین دسر و جاافتادگی صورت گرفته و در نهایت به 23 نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

 

به گزارش ایسنا، نتایج و اسامی برگزیدگان دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان فردا اعلام می‌شود.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: