• یکشنبه ۲۵ تیر ماه، ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 964-6584-5
  • خبرنگار : 28020
  • منبع خبر : ----

اشتغال بیش از پنج‌هزار نفر در صنایع غذایی استان زنجان


معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در صنایع غذایی استان بیش از  پنج‌ هزار  نفر اشتغال دارند.

 

علی کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه زنجان، با اشاره به وضعیت صنایع غذایی استان، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۶ واحد تولیدی در استان در زمینه صنایع غذایی مشغول فعالیت هستند که ۵ هزار و ۳۸۰ نفر نیروی انسانی در این واحدها مشغول به کار هستند.

 

این مسئول ادامه داد: در استان تعداد ۷ واحد تولیدی و فرآورده‌های لبنی با سرمایه‌گذاری ۱۴۰ هزار و ۳۳۸ میلیون ریال با میزان اشتغال ۳۷۱ نفر و ظرفیت تولید ۱۰۴ هزار و ۹۹۳ تن در حال فعالیت است. همچنین ۲۰ واحد تولیدی و فرآوری گوجه‌فرنگی و زیتون با میزان سرمایه‌گذاری ۸۵۵ هزار و ۵۴۹ میلیون ریال و ظرفیت اشتغال ۷۹۳ نفر با ظرفیت ۲۷۱ هزار و ۲۷ تن در حال فعالیت است.

 

وی با اشاره به مزیت‌های صنایع غذایی، افزود: تولیدات واحدهای صنایع غذایی کالاهای مصرفی بوده به همین دلیل تاثیرپذیری کمتری را از بازار دارند. همچنین این صنایع می‌توانند ارزش‌افزوده بالاتری را نسبت به سرمایه‌گذاری دارد.

 

کلانتری تصریح کرد: تولید محصولاتی از قبیل زیتون و سیر در طارم، انگور در ابهر و خرم‌دره و سیب‌زمینی در خدابنده از جمله مزیت‌های استان در زمینه صنایع غذایی است.

 

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، یادآور شد: تولید شیر مازاد بر ظرفیت واحدهای تولیدی سبب شده که پتانسیل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در این مناطق ایجاد شود.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: