• شنبه ۱۱ شهریور ماه، ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳
  • دسته بندی : فرهنگی و هنری
  • کد خبر : 966-2587-5
  • خبرنگار : 28009
  • منبع خبر : ----

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان زنجان خبر داد:

برپایی دوره بازاریابی و تبلیغات برای هنرمندان صنایع‌دستی


مدیركل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان گفت: صبح امروز دوره بازاریابی و تبلیغات برای هنرمندان و صنعت‌گران حوزه صنایع‌دستی برگزار شد.

 

یحیی رحمتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه زنجان، با بیان این‌که دوره آموزشی مذکور با همکاری پارک علم و فن‌آوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد و از برنامه‌های جانبی دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی به شمار می‌رود، اظهار کرد: صبح امروز 120 نفر از هنرمندان و صنعت‌گرانی که در جشنواره آش امسال غرفه دارند، از کارگاه آموزشی بازاریابی و تبلیغات برخوردار شدند. این در حالی است که گواهی‌نامه معتبر آموزشی به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.

 

این مسئول ادامه داد: صنایع‌دستی ایران از ظرفیت‌های بسیاری برخوردار است و محصولات برآمده از این صنعت نیز مورد اقبال عموم مردم و توریست‌ها قرار دارد. از این‌رو کافی است که با نگاهی جامع و برنامه‌ریزی منسجم در جهت تولید و معرفی این محصولات به بازارهای جهانی، اقدامات لازم انجام شود؛ در واقع صنایع‌دستی پلی میان اقتصاد و فرهنگ است و با توسعه آن، نه تنها به اشتغال‌زایی و اقتصاد کمک کرده‌ایم بلکه گام بلندی در جهت معرفی فرهنگ اصیل ایرانی برداشته‌ایم. البته تحقق این مهم منوط به تبلیغات اصولی و متعاقب آن بازاریابی مستمر است.

 

وی در ادامه با اشاره به دیگر برنامه‌های جانبی جشنواره ملی آش در استان زنجان و این‌که روز جمعه برای نخستین بار در تاریخ برگزاری جشنواره ملی آش ایرانی، سوت قطار گردشگری به مقصد زنجان به صدا درآمد، افزود: قطار گردشگری هر روز از مبدا تهران، گردشگران را به زنجان انتقال می‌دهد. در واقع این قطار با ظرفیت 320 نفر، هر روز صبح تهران را به مقصد زنجان ترک کرده و عصر همان روز گردشگران را به مبدا سفر باز می‌گرداند. گردشگران نیز در طول بازدید از غرفه‌های جشنواره، از حضور و همراهی راهنمایان گردشگری برخوردار می‌شوند.

 

به گزارش ایسنا، در دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی که 8 تا 12 شهریورماه برگزار می‌شود، 127 غرفه صنایع‌دستی از 31 استان و 50 گروه آشپزی از 26 استان در سایت گاوازنگ زنجان حضور دارند و پیش‌بینی می‌شود که امسال 45 هزار نفر، انواع آش پخته شده در جشنواره را سرو کنند. داوری جشنواره نیز روزهای 11 و 12 شهریور با حضور داوران بین‌المللی صورت می‌گیرد.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: