• دوشنبه ۱۳ شهریور ماه، ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۵
  • دسته بندی : شهرستان‌ها
  • کد خبر : 966-4391-5
  • خبرنگار : 28010
  • منبع خبر : ----

در جشنواره بین‌المللی جم به میزبانی کشور آذربایجان؛

مربای گل قند از ابهر، کام ایرانی‌ها را شیرین کرد


در جشنواره بین‌المللی جم و در رشته مربا که به میزبانی کشور آذربایجان برگزارشد، مربای گل قند ابهر رتبه اول را از آن خود کرد.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، زهرا تاریوردی مدیر آموزشگاه گیپا در رشته صنایع غذایی که زیرمجموعه مرکز آموزش فنی‌ و حرفه‌ای فجر شهرستان ابهر فعالیت دارد، به عنوان تنها نماینده ایران از استان زنجان در جشنواره بین‌المللی جم که به میزبانی کشور آذربایجان برگزار شد شرکت و در مسابقات مربا مقام اول به مربای گل قند از ایران اختصاص داده شد.

 

این مسابقات سوم تا هشتم شهریورماه در شهر قبله آذربایجان و با حضور بیش از 25 کشور برگزار شد و مربای سنتی گل قند از ابهر با کسب مقام اول، کام ایرانی‌ها را شیرین کرد.

 

به گزارش ایسنا، برای تهیه مربای گل قند، گل محمدی را با شکر سائیده و با مخلوط گردو در دیگ مسی ریخته و 40 روز روی پشت‌بام و زمانی که روزهای گرم آفتاب تابستان است قرار می‌دهیم.

 

با توجه به درب شیشه‌ای که بر روی ظرف مسی قرار می‌دهیم، این مربا بدون هیچ حرارتی و با گرمای مستقیم خورشید عمل آمده و علاوه بر عطر و طعم بسیار مطلوب، خاصیت دارویی و غذایی فراوانی دارد.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: