• چهارشنبه ۲۰ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۱
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 9610-22214-5
  • خبرنگار : 28003
  • منبع خبر : ----

آموزش مدون نانوایان؛ بهترین راهکار برای ارتقای کیفیت نان


مدیرعامل شرکت غله استان زنجان، بهترین راهکار برای ارتقای کیفیت نان را آموزش مدون نانوایان دانست.

 

محمد ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 1550 نانوایی در استان زنجان فعال هستند و با بررسی‌های به‌عمل آمده کیفیت نان‌های پخته شده در زنجان مطلوب است و حاصل آن مهارت نانوایان زنجانی است.

 

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان گفت: در شهرستان زنجان بیشتر نانوایی‌ها به صورت آزادپز فعالیت می‌کنند.

 

این مسئول گفت: طی سال‌جاری بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته زنجان در زمینه کیفیت نان رتبه برتر در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.

 

وی با تاکید بر یانکه مهارت نانوا باعث کاهش ضایعات نان و پخت با کیفیت می‌شود، افزود: در این راستا سال‌های گذشته دوره‌های آموزشی خوبی برگزار شده است.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: