• چهارشنبه ۱۰ مرداد ماه، ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰
  • دسته بندی : فرهنگی و هنری
  • کد خبر : 975-1187-5
  • خبرنگار : 28002
  • منبع خبر : ----

مدیركل میراث‌فرهنگی استان زنجان خبر داد:

آغاز جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در زنجان


مدیركل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان گفت: جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی از امروز (10 مردادماه) در زنجان آغاز به‌كار می‌كند.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، یحیی رحمتی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با محوریت استعدادیابی آشپزی از امروز به مدت سه روز در زنجان برگزار می‌شود، افزود: این رویداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. در این جشنواره 32 خانواده در بخش آشپزی خانواده و 16 آشپز حرفه‌ای نیز در بخش آشپزان حرفه‌ای به رقابت خواهند پرداخت.

 

وی با اشاره به اینکه این مسابقه كه در سه بخش به منظور استعدادیابی و استفاده از غذاهای سنتی، رقابت بین آشپزان حرفه‌ای به منظور انتخاب اساتید از بین آن‌ها و نیز رتبه‌بندی رستوران‌ها برگزار می‌شود، تصریح کرد: در پایان این جشنواره نیز 5 آشپز برگزیده برای شركت در جشنواره بین‌المللی گردشگری در بهمن‌ماه امسال معرفی می‌شوند.

 

این مسئول با یادآوری اینکه در این جشنواره 10 غرفه به آشپزی اختصاص داشته و 60 غرفه نیز به صنایع‌دستی، صنایع غذایی و ... اختصاص می‌یابد، ادامه داد: در این جشنواره تاسیسات گردشگری سطح شهر زنجان نیز مورد داوری قرار می‌گیرد. همچنین 16 سفره‌خانه، مجموعه گردشگری و هتل در اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی مورد داوری قرار می‌گیرد.

 

رحمتی در خصوص اهداف برپایی این جشنواره نیز گفت: احیا و ترویج غذاهای سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعدادهای آشپزی به‌ویژه جوانان به سوی راه‌اندازی کسب و کار مستقل، برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانواده‌ها و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی، ملی و بین‌المللی و تجاری‌سازی آن، توسعه نقش غذاهای محلی در منوی هتل‌ها و واحدهای پذیرایی و کیترینگ‌ها، از جمله اهداف برپایی جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در زنجان است.

 

مدیركل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان بر شناسایی استعدادهای آشپزی در استان به منظور ارائه خدمات بهتر به گردشگران تاکید و خاطرنشان كرد: شناسایی استعدادهای شهروندان و آموزش‌های تکمیلی و به‌کارگیری آن‌ها در هتل‌ها و مراکز پذیرایی و ایجاد زمینه‌های اشتغال جوانان، از اهداف اصلی این جشنواره است.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: